27 دی 1400

طرح دعوای اعسار از محکومیت چک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. بابت بدهی چک اعسار دادم و پذیرفته نشد و اعتراض هم رد شده الان میتوانم مجدد اعسار بدهم و اگر جلب بدهند آیا در مرحله اول جلب ورود به منزل می‌دهند.. آیا اگر مال معرفی کنم میشه از جلب فعلا رهایی پیدا کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بله برای طرح مجدد اعسار منعی وجود ندارد و میتوانید مجددا طرح دعوا کنید در خصوص جلب نیز بستگی ب حکم جلب داردو ورود ب منزل شرایط خاص خودرا داشته ک تنها با دستور دادگاه امکان پذیر هست اگر مالی معرفی شود جهت تادیه دین بله از موجبات منتفی شدن جلب هست موفق باشید