28 دی 1400

نقض رای دادسرای نظام ...

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده افسر نیروی انتظامی با سنوات 22 سال خدمت میباشم که در سال 1390 به کمیسیون 121 ناجا با توجه به منع تعقیب بنده در دادسرای نظامی به اتهام اخذ رشوه به کمیسیون 121 ناجا معرفی که به دو سال محرومیت از ترفیع تنبیه شدم حال با توجه به گذشت 10 سال از ابلاغ این رای و با توجه به اینکه تنبیهه موثری در پرونده خدمتی بنده وجود ندارد آیا میتوانم نسبت به رای اعتراض و رای را محرومیت از ترفیع را نقض نمایم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما اگر منظور از اعتراض به رای باشد خیر مهلت گذشته باشد نمیتوانید ولی اگر بدنبال از بین بردن سابقه باشید باید درخواست خود را به دادسرای مذبور تحویل تا رسیدگی و حذف آن اقدام شود