28 دی 1400

اتهام سرقت وراهکار تبرئه آن..

دسته بندی : کیفری | سرقت
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من رو به اتهام سرقت سیم برق دستگیر کردن هیچ چیز از من پیدا نکردن ..تو آگاهی زیر شکنجه اعتراف نکردم ..فقط یه فیلم دارن که میگن پلاک ماشینت از اونجا رد شده کمک کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی فقط رد شدن خودرو دلیل بر سرقت نمی شود باید مدارک ودلایل قانونی مبنی بر سرقت شما وجود داشته باشد شما هم اگر دلایلی از جمله شاهدیا شاهدینی دراین زمینه دارید معرفی کنیددرصورت نبود دلایل اتهام شما ثابت نمی شود