29 دی 1400

فرار از خانه در سن ۱۳ سالگی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من تو ۱۳ سالگی از خونه فرار کردم و شوهرم هنوز نمیدونه الان میگه بریم از پرورشگاه بچه بیاریم من نمیخام بفهمه ایا برا پذیرفتن بچه فرار از خانه جرم بوده و پرونده دارم؟ مشکل ایجاد میکنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه جای نگرانی وجود ندارد صرف فرار از خانه وصف مجرمانه نداشته و مسئولیت کیفری برای شما ایجاد نخواهد کرد،نگران نباشید