29 دی 1400

تعقیب مجدد پس از صدور قرار منع تعقیب

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
سیده عاطفه مجیدی طهران
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین بنده شکایت کردم از کسی به جرم ضرب و جرح عمدی و فقط پزشکی قانونی رفتم و شاهد نداشتم که بعد عدم دلایل پرونده منع تعقیب شد و من اعتراض کردم و پرونده را دوباره منع تعقیب کردن که بعد از دوسال باری دیگیر پیگیر شدم و یکنفر مرد که شاهدم بود پیدا کردم که لایحه داد و من هم در خواست تجویز دادم و گفتن شعبه دادیاری که پرونده به معاون دادستان داده شده و هنوز نتیجه رو نگفتن و من میخواستم بپرسم آیا پرونده باری دیگر باز میشود از انجایی که من اعتراض کرده بودم و حکم قطعی صادر شده بود و تقریبا دوسال گذشته ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام. به استناد ماده ۲۷۸ آیین دادرسی کیفری با کشف دلیل جدید میتوانید برای یکبار دیگر شکایت خود را مجددا پیگیری نمایید