29 دی 1400

انتشار چت های خصوصی ....

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عوامل مدرسه ما بدون رضایت من در حضور افراد غریبه در اپلیکیشن های تلفن همراه من دخالت کردند و یکی از اولیا ها بدون رضایت من اسکرین شات از صفحه چت من در گپ دوستانه برداشته و در جمع افشا کرد آیا میشه از این دو فرد شکایت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما می توانیدبه عنوان هتک حیثیت ونشر داده ها بدون رضایت شکایت کیفری در دادسرای جرائم رایانه ایی شکایت کنید