29 دی 1400

مسدودی حساب از طریق دادگاه

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من حسابم بابت کلاهبرداری رایانه و برداشت از حساب غیر مصدود شده بود وپیامک حکم برائت برای من آمده . دادگاهم تهران و محل سکونت قایمشهر. الان چطوری میتونم حسابم رو دوباره باز کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با ارسال لایحه به همان شعبه که حکم مسدودی حساب نموده از طریق دفاتر الکترونیک قضایی در اقامتگاه خود تا مرتفع گردد