29 دی 1400

رابط نامشروع زن شوهر دار

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شخصی شکایت رابطه نامشروع از همسرش و فرد دیگری کرده است در صورتی که خانومش طلاق گرفته از نوع باعن . طرف از قبل طلاق شکایت کرده که خانوم با شخصی رابطه نامشروع داشته و پرینت مکالمات اراعه داده . عده خانوم هم تمام شده و میخواد ازدواج کنه . به نظر این پرونده به کجا میرسه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید رابط نامشروع را پیگیری نمایید و در صورت اثبات به شلاق و جزای نقدی محکوم خواهند شد