30 دی 1400

ایا تهدید به قتل از طریق واتس آپ قابل پیگیری است ؟

دسته بندی : کیفری | تهدید به قتل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
شخصی در واتساپ برای من پیام های تهدید به قتل ارسال کرده و باعث وحشت من شده.گفته که یکی از اقوام او پلیس است و می تواند اطلاعات شخصی و آدرس سکونت من را از روی شماره تلفن همراهم و شماره کارت بانکی ام می تواند پیدا کند.این موضوع باعث وحشت من شده است.چه اقدامی باید انجام بدهم؟ و آیا پیام های ارسال شده در واتساپ سند و مدرک معتبری برای اثبات تهدید به قتل می باشد؟ از چه طریقی اقدام به شکایت کنم و آیا کارساز است و نتیجه ای دارد؟ خواهشمندم راهنمایی مفصل بفرمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می توانید با طرح شکایت از شماره ارسال کننده پیام مبنی بر تهدید به قتل در دادسرای محل سکونت خود شکایت نموده و مقام قضایی جهت تحقیق و بررسی پرونده را به ضابط قضایی ارجاع خواهد داد