30 دی 1400

توقیف ملک جهت بدهی فروشنده

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام يه اپارتمان خريدم سال 95 مالك بهمون وكالت داده سال 98 بعدش مالك يه شاكي داره وسفته ازش داره الان ملك ما بازداشت هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم اگر هنوز با وکالتی که از فروشنده گرفته اید آپارتمان را انتقال نداده اید در این صورت طلب کاران فرونشده م یتوانند هر نوع مالی که به نام ایشان هست را توقیف نمایند اما شما می توانید به عنوان خریدار که در سال 95 مالک آپارتمان شده اید اعتراض ثالث نمایید و رفع توقیف آپارتمان خود را از دادگاه تقاضا نمایید موفق باشید