30 دی 1400

جایگزین کفالت از طریق وکالت به شخص دیگر امکان دارد؟

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت وکلای محترم یه سوال دارم اینکه اگه کسی بخواد فیش حقوقیشو برای وثیقه توی دادگاه بزاره ولی مرخصی نداشته باشه و نتونه بره میتونه به یه شخصی که مورد اعتمادش باشه وکالت محضری بده و اون طرف بره دادگاه و بجاش فیش حقوقی رو واسه ضمانت بزاره یا خیر لطفا راهنمایی کنین ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی خیر برای کفیل شدن از جانب شخص دیگر حضور شخص در شعبه دادگاه واحراز هویت توسط مقام قضایی ضروری است ونمی توان دراین مورد به کسی وکالت داد