01 بهمن 1400

سوء استفاده از سیم کارت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده یک سیمکارت برای یک افغانی که کارگم بود خریداری کردم و بعد از اتمام کار سیم کارت را سوزانده و برای خودم همان سیم کارت را دوباره گرفتم اما در این مدت که سیم کارت دست افغانی بوده از ان سو استفاده کرده حالا پلیس فتا حکم جلب مرا گرفته لطفا راهنمایی کنید که چگونه از خود دفاع کنم در ضمن افغانی ب افغانستان برگشته

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید خیانت درامانت وی را به پلیس فتا گزارش نمایید و ماوقع اتفاق را مطرح نمایید نهایت امر از نقطه زنی استفاده تا مشخص شود که در ید شخص افغانی بوده است