01 بهمن 1400

پلیس فتا جهت جلوگیری از انتشار

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

خیلی ممنون از پاسخگویی شما ،اگر فرد مورد نظر که مرا اغفال کرد بعد از انتشار عکس دیلیت اکانت کند قابل پیگیری خواهد بود ؟و اگر افرادی در انتشار عکس مشارکت داشته باشند آیا میشه به سرعت جلو انتشار عکس را گرفت و اون افراد را مجازات کرد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام دلیت اکانت نمید هزینه بالایی دارد جهت یافتن شخص ولی در صورت انتشار میتوانید اخرین نفر یافت تا به اولین فرد رسید