02 بهمن 1400

انتشار کتاب توسط ناشر و عدم سرقت ادبی

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت معنوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و احترام
کتابی دانشگاهی نوشته ام و قصد چاپ کتاب را دارم، با توجه به برخی موارد که شنیده ام برخی انتشارات ها ممکن است کتاب را به سرقت ببرند، کمی نگرانم، می خواستم بپرسم کتاب را با چه شرایطی در اختیار انتشارات بگذارم که اگر یک درصد سرقت کتاب صورت گرفت، بتوانم ادعایم را ثابت کنم و کتابم را پس بگیرم.
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوهنید قرارداد مکتوب فیمابین تنظیم و تمامی نکات مدنظر خود را در آن قید نمایید و تاریخ دقیق چاپ و انتشار را ذکر نمایید تا درصورت سرقت خسارت وارده را دریافت نمایید