02 بهمن 1400

جعل پلاک موتور..وراهکار آن

دسته بندی : کیفری | جعل
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام و خسته نباشید بنده دیروز به مرکز تعویض پلاک رفتم و متوجه شدم که در سال ۱۳۹۱ در حدود ۱۰ سال پیش در تعویض پلاک قم یه دستگاه موتور سیکلت صفر به نام من پلاک شده (پلاک ملی) اول فکر کردم تشابه اسمیه ولی تمام مشخصات یکیه و تعویض پلاک گفت امکان نداره و مالک موتور شمایید اینم بگم که من ساکن تهرانم و تاحالا کلاهمم قم نیوفتاده از ستاد ترخیص پرسیدم موتور نه تاحالا پارکینگ رفته نه شکایتی داره.
حالا سوال حقوقی اینجاست من چه شکایتی میتونم بکنم که موتورو بخابومنم و تهو توی ماجرارو دربیارم لازم به ذکر که من هیچ مدارکی از موتور ندارم که بتونم اعلام سرقت کنم برای گرفتن المثنی فیزیک موتور لازمه و سر دفتر دفتره قضایی به من گفت که تو اتوماسیون ما هیچ عنوانی به نام ابطال پلاک نداریم حالا ما به بنبست رسیدیم که چیکار کنیم که یا موتورو بگیریم یا پلاکشو بسوزونیم اعلام سرقت کنیم اصلا معلوم نیست داستان چیه شاید پای تعویض پلاک هم گیر باشه جعل عنوان یا هرچیز دیگه ای ممنون میشم اگر یه راهنمایی جامع به من بکنید با آرزوی موفقیت برای شما!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما می توانید به عنوان جعل پلاک شکایت کیفری کنید واسم شخص را مجهول وناشناس اعلام کنید وتقاضای توقیف پلاک را نموده واز طریق پلیس فتا پیگیری کنید