02 بهمن 1400

اخذ دیه توسط سرباز وظیفه هنگام تعقیب و گریز متهم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

......:
سلام خسته نباشید

من سرباز وظیفه هستم هنگام ماموریت تعقیب گریز متهم ک تعقیب می کردیم کادری با حکم شلیک به خودرو کرد برای توقف هنگام وایسادن خودرو متهم به من برخورد کرد ک آسیب زیاد دیدم

الان دولت باید هزینه من رو بده یا اون طرفی ک با ماشین زده از کی باید شکایت کنیم

ک پروندمون بره کمیسیون برای جانبازی

اگ از طرف شکایت کنیم ک از قصد زده دیه رو باید از جیبش پرداخت کنه یا بیمه ماشینش

الان فرماندمون میگه نامه حادثه برات پر کردم و نامه ب ز وکلانتری اون منطقه منو فرستاده پزشک قانونی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر محترم شما باید ببینید مقصر حادثه در زمان آسیب رساندن به شما چه کسی است. اینطور که شما فرمودین مقصر حادثه ماشین راننده متهم هست. در اینصورت شما می بایست به طرفیت ایشان و بیمه گر ماشین متهم طرح شکایت و انها را تعقیب نمایید برای اخذ دیه. در خصوص جانبازی و ایثارگری، باید از واحد یگانی خود نامه به کمیسیون ایثارگری سازمانی که در آن خدمت می نمایید ارائه دهیدو پیگیر کارهای آن باشید. موفق و موید باشید.