03 بهمن 1400

ادله و مستندات لازم برای رد تقاضای اعسار محکوم علیه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.ببخشید شخصی ب من 200 میلیون سفته داده و اموالی نداره.ایشون تقاضای اعسار کردن میخواستم بدونم با چه دلایلی میشه اعسار رو رد کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ محکم علیه در صورت عدم ملائت و تمکن مالی حق طرح دعوای اعسار و تقسیط محکوم به را دارد شما نیز بعنوان محکوم له اگر دلیل و مدرکی محکمه پسند و مستند برای توانایی مالی ایشان جهت پرداخت محکوم به دارید میتوانید ب شعبه رسیدگی کننده دعوا ارائه دهید یا ب شهودی حداقل ۲ شاهد استناد کنید ک شهادت دهند ایشان معسر نیست و توانایی مالی دارد در نهایت با تشخیص دادگاه و بررسی جمیع مستندات اعسار اگر رد شود میبایست محکوم به پرداخت گردد والا حبس متصور هست و اگر پذیرفته شود محکوم به تقسیط خواهد شد موید باشید