05 بهمن 1400

آیا امکان اصلاح مشکلاتی نظیر اصلاح شماره موتور و ... هست؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال 99 ماشین پاترول مدل 76 خریداری کردم از ساری و با معرفی یکی از دوستانم
بعلت شرایط کرونا در تعویض پلاک تاخیر خورد اما چون وکالت داشتم به ماشین رسیدگی کرده و نزدیک 30 میلیون خرج ماشین هم شده، بعد از حدود یکسال بابت تعویض پلاک اقدام کردم اما دو مشکل بیان شده یک شماره موتور دستکوب هست و دو شماره شاسی چون کف ماشین موم پاشی شده واضح نیست.
به مراکز مختلفی هم مراجعه کردم و با این دو مورد مواجه شدم.
با خود فروشنده صحبت کردم و بیان میکند که میشود در همان ساری با سپردن به آشنا مشکل را حل کرد اما نگرانی ام بابت این هست که روزی خودم بخواهم ماشین را بفروشم.
حال سوال من اینجاست؟
1. امکان کوبیدن شماره شاسی مجدد و اصلاح مورد شماره موتور هست؟
2.در غیراینصورت در صورتیکه یک درصد فروشنده زیر بار نرود امکان شکایت و درخواست خسارت (مبلغ اولیه و هزینه هایی که برای ماشین شده) هست یا خیر؟!
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم چون که شما در زمان خرید ماشین، از عیوب ماشین اطلاعی نداشته اید، از عیوب خودرو تلقی و می توان معامله خود را فسخ نماید و استرداد ثمن و خسارات قانونی اقدام نمایید. در مورد امکان کوبیدن شماره شاسی مجدد و اصلاح شماره موتور باید به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه و از انها جویا شوید اما اگر موفق به اصلاح و رفع قانونی مشکلات خودرو خریداری نشدید باید دادخواست فسخ معامله و مطالبه خسارات وارده را بنمایید. موفق و موید باشید.