05 بهمن 1400

تهدید به انتشار عکس های شخصی

دسته بندی : کیفری | تهدید
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من ی مدت با یکی بودم کات کردم
الان تهدیدم کرده ب اینکه عکساتو پخش میکنم میتونم آنلاین شکایت کنم ک خانوادم نفهمن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم، برای ثبت شکایت حتما باید سامانه ثنا داشته باشید. سپس با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، اقدام به ثبت شکایت کرده و تمامی مراحل شکایت بنحوی است که از طریق کارتابل شخصی شامانه ثنای خودتان، برای شما ارسال می شود و از این بابت، شخصی متوجه شکایت شما نخواهد شد. موید باشید.