05 بهمن 1400

شکایت ضرب وجرح .....

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیرهمسرمن حدود6سال پیش باپنج تاازرفیقاش برای عروسی رفته بوده که متوجه میشه یکی ازاین رفیقاش برای خرید مشروب ایناروبرده نه عروسی که اونجا موقع معامله رفیقش سر200هزارتومن بااونا به مشکل برمیخوره دعواشون سرمیگیره اینم رفته جداشون کنه یکیشون باپنجه بکس ازپیشونی این زده اینا یجوری گذاشتن فرارکردن ازاونجا چون عده شون زیادمیشده حالا برادر یکی ازاون طرفا شکایت کرده که برادرم ضربه مغزی شده هیشکی رونمیشناسه میخواستم بدونم آیا همسرمنومیتونن محکوم بکنن یانه باید چیکارکنیم؟فقط یدونه ابلاغ اومده درصورت لزوم به حضورابلاغ خواهدشد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بعد از گذشت این مدت ونمیتواند ادعایی در مورد اینکه در آن زمان اتفاق افتاده و الان مشکل مغزی پیدا نموده همسر شما میتواند ادعا نماید اصلا در دعا حضور نداشته و یا اینکه بنده کنار بودم و کاری انجام ندادم و یا اینکه ضرب شاید یکسال بعد و یا در دعوی دیگری ایجاد شده بهتر است ارز مشاوره تلفنی جهت راهنمایی بیشتر استفاده نمایید چرا که با چند جمله مشکل حل نخواد شد