06 بهمن 1400

شکایت از فرد کلاهبردار

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر یه آقای ازطریق شیپور ازم ۱۲۰۰هزارتومن کلاهبرداری کرده بخاطر کار بسته بندی آجیل شکایت کنم میتونم پولمو پس بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم بله شما می توانید شکایت نمایید . در صورت شکایت و رفتن به محکمه ، تمامی حرکات و رفتارهای فرد موردنظر را که انجام داده و در نتیجه این اعمال و رفتار های متقلبانه، شما فریب خورده اید برای قاضی تشریح ، تمامی ادله محکمه پسند و شواهد خود را در دادگاه حاضر نموده و انشالله که به حق و حقوق خود می رسید. موید باشید.