06 بهمن 1400

سو استفاده از ضعف نفس

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مادر بنده یک فرد بی سواد هستش و سواد خوندن و نوشتن ندارد . برادرش به بهانه اینکه این برگه برای انجام کارهای منابع طبیعی زمین ارث پدری هستش ازش انگشت گرفته که هیچ حقی نداره در ارث الا به مقدار ناچیز درواقع تقسیم نامه ارث رو که دستی نوشته بوده مادر بی سواد من انگشت زده بدونه اینکه شاهدی باشه بنده الان مطلع شدم میشه این کلاهبرداری رو پی گیری کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی طبق ماده ۵۹۶قانون مجازات اسلامی مادر شما می تواندبه عنوان سواستفاده از ضعف نفس از وی شاکی شود که در صورت اثبات به حبس وجزای نقدی وجبران خسارت محکوم خواهد شد.وبهتر است با یک وکیل مجرب اقدام قانونی صورت گیردوتوضیح اینکه مورد کلاهبرداری نمی باشد