06 بهمن 1400

تخلف در آزمونهای سراسری وزارت بهداشت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده آزمون وزارت بهداشت دادم و قبول نشدم بعد از سه سال باهام تماس گرفتن که نفری که قبول شده تخلف کرده و بنده به عنوان نفر دوم جایگزین شدم میخواستم بدونم قانونی هست که براساس اون قانون اگر در یک آزمون استخدامی کسی تخلف کرد فقط تا دوسال زمان هست که نفرات ذخیره آزمون جایگزین بشن ممنون از شما.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما می توانید (( قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری )) را دانلود و مطالعه بفرمایید. در خصوص فرد متقلب هیاتهای رسیدگی کننده که متولی امر هستند به موضوع ورود و تکلیف را مشخص می سازند. در خصوص سوال مطروحه خیلی بعید است که اینچنین قانون و دستور العملی وجود و طبق آن عمل شود. موید باشید.