06 بهمن 1400

رضایت شاکی برای جرم تهدید

دسته بندی : کیفری | تهدید
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. برای جرم تهدید قاضی یک میلیون تومان جزای نقدی جایگزین یک ماه حبس در نظر گرفتن. آیا گرفتن رضایت شاکی لازم هست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ تهدید جرم قابل گذشت هست و گذشت و رضایت شاکی منجر ب مختومه شدن پرونده خواهد شد لذا اگر رای قطعی نشده ب آن اعتراض و رضایت شاکی را در صورت جلب ضمیمه پرونده نمایید البته جزای نقدی نیز مجازات اخف هست و مخیر ب جلب رضایت یا پرداخت جزای نقدی میباشید رضایت بگیرید از موجبات منتفی شدن جزای نقدیست موید باشید