07 بهمن 1400

سوء استفاده از کدملی....

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ایا شخصی باداشتن کدملی ما میتونه سفته به اسم ماصادرکند یاخیر من فرم ثبت نام پرکردم درخیلی استخدامی ها که کدملی من رادارند نگرانم ایا میتونن سفته صادرکنندوبابد چکارکنم ممنون نگرانم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم هرگونه سوء استفاده از مدارک اشخاص اختمال دارد ولی سفته باید امضاء شود اگر امضاء شما نباشد که نمیتواند