08 بهمن 1400

الزام به تعهد طبق توافق

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
من یه تلویزیون ledداشتم که هزینه درست کردنش به اندازه قیمت خودش میشد تا اینکه یه نفر تو سایت دیوار آدرسه مغازشو داد و گفته بود با نازلترین قیمت درستش میکنه
من ledرو بردم مغازه اون آقا ،ایشون یک میلیون نقد پیش و led رو از من گرفت ورسیدم بهم داد وگفت تا ۱۰روز آینده بهت میدم الان نزدیک به ۶ماهه منو هیرون کرده وهمه اش امروز فردا میکنه حتی صنفشون رفتم که صنفشون میگه ما در نهایت تلویزیونو پولتون پس میدیم خیلی راحت،
این همه ۶ماه بادروغ منو هیرون کرده
واقعا موضوع برای من شخصی شده در آخرین تماس حتی میگه برو هر کار دلت میخواد بکن و طلبکارم هست خیلی زور داره،
من وقتی از مغازه های کناری این آقا پرسیدم همه میگفتن این کلا آدم بدقولی هست وباراولش نیست حتی خود صنف گفت چند تا شکایت دیگه هم داشته
سوالم اینه که من چه جوری میتونم این آدمی که بعد از ۶ماه منو هیرون کرده بعد این جوری جوابگویی میکنه رو ادب کنم آیا راهی هست؟
باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم میتوانید یا الزام وی به تعهد را طبق عرف چند روزه از دادگاه بخواهید یا مطالبه وجه با تاخیر تادیه و نیز استرداد ال ای دی و شکایت دیگری به صنف که این موضوع موجب شود پروانه کسب وی باطل شود