08 بهمن 1400

امکان انسداد حساب برای فعالیت در سایت شرط بندی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من چند وقت پیش بایک کارت حدود ۲ سال پیش در سایت های شرط بندی پرداخت انجام دادم بعد از اون با یه کارت دیگم حدود ۷ ماه پیش دوباره پرداخت کردم و دیگه پرداختی نکردم تا به الان حدود یک یا دوماه پیش پیامک اومد که از اون حساب اولی به حساب های قمار خانه انلاین واریز شده ایا این اخطار برای هردوی انها بوده یا فقط برای اولی ، برای دومی هم میاد؟ وایا کارت های من مسدود میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات اخطاریه مذکور جهت فعالیت در سایت شرط بندی با کارت قبلی بوده،اگر فعالیت با کارت دیگر هم تحت تعقیب باشد امکان ارسال اخطار دیگر نیز وجود دارد،آنچه محرز هست اینکه فعالیت در سایت های شرط بندی مصداق قمار بوده و وصف مجرمانه دارد و لذا امکان انسداد کلی حسابها با پیگیری و تعقیب موضوع توسط مدعی العموم وجود دارد اگر با اخطار در مظان اتهام قرار گرفته اید اکیدا ب تکرار چنین فعالیت هایی مبادرت نورزید زیرا اقدامات سایت های شرط بندی در حال حاضر ب شدت رصد شده و می‌تواند تبعات سنگینی برای شما داشته باشد موید باشید