08 بهمن 1400

اعسار از پرداخت دیه و نحوه پرداخت اقساط

دسته بندی : کیفری | دیه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من محکوم به دیه شدم دادخواست اعصار دادم و اینکه سه مرحله پرداخت کردم منشی اجرای احکام گفتن تا قبل عید اگه پرداخت نشه واسه سال جدید سی درصد افزایش مابقی دیه رو داری
سوالم اینع توی اینترنت سرچ کردم تا زمانیکه حکم اجرا نشه دیه بروز میشه اما اولین قسطی که پرداخت بشه نرخ دیه ثابت میمونه ایا این حرف درسته یا حرف منشی اجرای احکام؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ دیه یوم الاداست و زمان پرداخت ملاک هست لیکن اگر تعیین تکلیف شده و تقسیط گردیده اقساط ب همان نحو میبایست پرداخت گردد ک در رای مشخص شده و با پرداخت اقساط در سررسید دیگر موجبی برای افزایش مبلغ دیه وجود ندارد مفاد رای ملاک هست موید باشید