08 بهمن 1400

تجاوز واقدام به خودکشی....

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام حدود شیش ماه پیش ی پسر۱۵ساله دارم که با ی دختر ۱۴ساله که هر دو به سن قانونی نرسیده اند از برنامه شاد باهم اشنا میشوند و به درخواست دختره پسر سر قرار در محلی که دختره حضور داره میرود و اونجا چند نفر بزرگسال که هیچ نسبتی با دختر ندارن پسرم رو میگیرن و به محلی پرت دور از شهر و مردم میبرن و مورد ضرب و شتم شدید و تجاوز به حریم شخصی یه پسر ۱۵ ساله میکنن و پسرم از ترس این اتفاق رو مخفی میکنه حالا بعد از شیش ماه از اون اتفاق پسر دچار افسردگی شدید و اقدام به خود کشی کرده مدارک دکتر و همه چی اماداست و میخوام که اون افراد به سزای اعمالشون برسه و پسرم از این اتفاق وحشتناک که برای هر پدر مادری بدترین درده نجات پیدا کنه اقای وکیل لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر مدارک وادله در این خصوص دارید می توانید شکایت کیفری مبنی بر تجاوز وتهدیدو....نمایید