08 بهمن 1400

پیگیری ثبت مدارک دانشگاهی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من نیروی شرکتی یه اداره دولتی هستم و فرزند ایثارگر نامهای برای جذب اومده و نوشته جذب نیروهای شرکتی با مدرک مرتبط مدرک من هم کاردانی حرفه ای حسابداری _حسابداری صنعتی هست میگن شما نمیتونین جذب بشین چون داخل سامانه کارمند ایران مدرک شما پیدا نمیشه من که تمام کارهامو انجام دادم گزینش نامش اومده تامین اعتبار شده بعد که رسیده اینجا میگن شما مدرک قابل قبول نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، سوالتون مربوط به مسائل حقوقی نیست و شما باید از طریق دانشگاه محل تحصیل و همچنین وزارت علوم پیگیر مدرک تحصیلی و ثبت اون در سامانه مورد نظر بشوید و علت را به هسته گزینش منتقل نمایید. موید باشید.