10 بهمن 1400

امکان طرح شکایت توطئه و دسیسه در دیوانعدالت اداری

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
آیا امکان طرح شکایتی و دادخواستی با عنوان (توطئه و دسیسه)یک چندین پرسنل ارگان یا سازمان علیه یک فرد مبنی بر جعل یک پرونده علیه آن فرد در دیوان عدالت اداری قابل طرح است؟منظور من این است اصلا دیوان صلاحیت چنین کاری را دارد چون یک نفر این کار را نکرده بلکه یک ارگان انجام داده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ موضوع مطروحه مستلزم بررسی بیشتر می باشد،، در حالت کلی؛ اساسا صرفنظر از صلاحیت و یا عدم صلاحیت مراجع دیوانعدالت اداری و سایر مراجع قضایی و انتظامی؛ صرفا در مواقع وقوع جرایم و آنهم با وجود دلایل و مدارک‌ و مستندات شروع به رسیدگی می نمایند و بنظر نمی رسد که موضوع مطروحه جنابعالی حائز شرایط مذکور بوده باشد.. مؤید باشید..