13 بهمن 1400

امکان اعتراض ب رای دادگاه از سامانه؟

دسته بندی : حقوقی | تجدید نظر خواهی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مدت اعتراضم به رای دادگاه سه روز موتده وتارخ ابلاغش ۲۵ دی بوده ممنون میشم راهنماییم کنید وآیا روز جمعه از سامانه ثنا میشه اعتراض به دادگاه داد .ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اعتراض ب رای دادگاه از طریق سامانه ثنا امکان ندارد و صرفا میبایست لایحه اعتراضی و تجدید نظرخواهی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و به شعبه مذکور ارسال شود بیست روز فرصت تجدیدنظر خواهی هست و روز ابلاغ محاسبه نمی‌شود روز چهارشنبه و پنجشنبه میتوانید اقدام کنید ب دفتر خدمات قضایی بروید موید باشید