13 بهمن 1400

عدم امکان حضور در دادگاه وراهکارآن

دسته بندی : جرایم سایبری | فیشینگ
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر.
من پارسال از حسابم کلاهبرداری اینترنتی یا همون فیشینگ شد که بلافاصله به پلیس فتا شکایت کردم و ادامه ماجرا.
امروز در سامانه سنا برای من ابلاغیه ای امده که در روز ۲۳ بهمن جلسه دادگاه در شهر سنندج برگزار میشه و نوشته باید حضور داشته باشید.
با توجه به اینکه من ساکن اراک هستم و سخته برام رفت و آمد آیا نیازه حتما برم؟
آیا اگر نرم مشکلی پیش میاد.
اگر راه حل یا پیشنهادی دارید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما می توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی برای پرونده لایحه ارسال کنید ولیکن اگر بتوانیددر دادگاه حضور یابید بهتر است چون ممکن است مورد ویا ادعای جدید مطرح شود ویا اینکه وکیل بگیرید تا بجای شما حضور واز حق شما دفاع کند