15 بهمن 1400

الزام به ایفای تعهد و تنظیم سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۸ ی خودرو سمند خریداری کردم پلاک شو ب اسم خودم زدم واس قطعی بردم دفترخانه که صاحب قبلیش امضا کنه بزنم ب اسم خودم ولی اقا ی برگه جعلی میزاره رو سند مدیر دفترخانه هم سند تا سال ۱۴۰۰ نمیده ینی امسال تو این دوسال بارها رفتم‌ ب بهانه های مختلف منو دک میکردن زمین ارزون بود سال ۹۹ بازمین ماشین معامله کردم ب خاطر سند نتونستم الانم سند تو دست صاحب قبلیشه ک ب اسم خودمه زور میگ باید ۵ ملیون بدی بعد سند تو بدم نمیتونم ثابت کنم ک ایشون برگه جعلی گذاشته بود ولی تو تماس تلفنی بهم چن بار گفته بود الان ی راهنمایی کنید لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید ابتدا با ارسال اظهارنامه، الزام به تنطیم سند را به مالک خودرو ابلاغ کنید،، در صورت عدم توفیق؛ دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت وی جهت رسیدگی در مراجع قضایی مطرح نمایید.. موید باشید..