ترغیب افراد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر شخصی افراد را به ارتکاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روان گردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت امیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کند یا فریب دهد مجازات ان به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به استناد بند ب ماده 15 جرایم رایانه ای به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد