19 بهمن 1400

عضویت در کانال های تلگرام دارای محتوای مستهجن و غیر اخلاقی و جنسی و یا خرید محتوای فوق در تلگرام، مجازاتی دارد و جرم است؟

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. ببخشید می خواستم بدونم که خرید عضویت در کانال های تلگرام دارای محتوای مستهجن و غیر اخلاقی و جنسی و یا خرید محتوای فوق در تلگرام، مجازاتی دارد و جرم است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم طبق قانون جرایم رایانه ای از ماده ۱۵ به بعد درمورد استفاده و یا خرید موارد فوق مجازات حبس دیده شده استد