20 بهمن 1400

مجازات خریدار فیلم و عکس مستهجن

دسته بندی : جرایم سایبری | انتشار محتویات غیر قانونی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. ببخشید می خواستم بدونم خرید عضویت در کانال های انتشار دهنده محتوای مستهجن و غیر اخلاقی در تلگرام و یا خرید محتوایی که گفته شد، جرم است؟ در قانون جرایم رایانه ای تا اونجایی که متوجه شدم فقط در مورد انتشار دهنده و یا فروشنده محتوای فوق حرف زده و مجازات گفته و در مورد خریدار و دریافت کننده چیزی نگفته. ایا خریدار و دریافت کننده مجازاتی ندارند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر خریداری نمایید چون قانون ساکت بوده یعنی جرمنگاری ننموده خیر ولی با انتشار ان جرم مرتکب شده اید