جاسوسی

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر کسی به نفع دولت بیگانه ای و به ضرر دولت بیگانه دیگری جاسوسی انجام دهد و دستگیر شده باشد مجازاتش چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق ماده ی 502جرایم ضد امنیت داخلی و خارجی قانون مجازات هر کس به نفع یک دولت بیگانه و به ضرر دولت بیگانه دیگر در قلمرو ایران مرتکب یکی از جرایم جاسوسی شود بنحوی که به امنیت ‌ملی صدمه وارد نماید به یک تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد.