23 بهمن 1400

سرقت تلفن همراه و ارائه مشخصات اشتباه تلفن

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام حدود ۲۰ اسفند من گوشی گرفتم بعد چهار ماه گوشیمو دزدیدن بعد ۱سال نتیجه از طرف اپراتور همراه اول مثبت شددادشم کای لازمش رو انجام داد تا رسید به شکایت کردن داداشم سره کار بود نتونست بره بابام رفت شکایت کرد گوشیم ۱سال دزدیده بودن بابام گفت ۲سال و گوشیم a20sبود گفتa20 بعد چند روز دادستان پرونده رو بست .الان میخام پیگیری کنم تورو خدا بگید چیکار کنم گوشی به نام خودمه کارتونش هم دارم بعدش گفت اگه بخای شکایت کنی دوباره خودت مجرم میشی گفت برو با وکیل مشورت کن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام سوال واضح نیست .در صورت امکان از مشاوره تلفنی استفاده نمایید. موید باشید