23 بهمن 1400

قصور پزشکی منجر به آسیب جسمانی

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ازبیمارستان میخواهم شکایت کنم وکادر درمان،
ازدوبیمارستان،وپزشکان ..،ولی اول میگن باید ازاستان خودت شروع کنی،معاونت درمان..،و
بااطمینان میدونم طرف بیمارستان به من نمیدن،مستندات ومدارکی طبق برگه هایی که دادن وپرونده بیمارستان نشان ازتخلف بسیار ..گرفتن گچ دست چپ بجای راست،؟عمل کردن ناموفق وبی حس شدن کامل دست،؟نخاع آسیب جدی دیده بودوبدون فهمیدن این موضوع بعداز6روز به مرخص شدن بیمار(پدربنده)اقدام میکنن که متاسفانه به خودبیمار میگن باید عمل شی وبیمارباتعجب ازاینکه مگه مرخص نشده میگن نه الان معلوم شده( بعداز6روز )که نخاع آسیب شدید براثرتصادف دیده وسریع باید عمل شی ،واگر عمل نشی 15روزبعداول ازگردن به پائین فلج وبعددوماه میمیری!واگرعمل کنی 97درصد نمیای بیرون اززیرعمل،3درصداگه بیای ازگردن به پایین باز فلج!
که هیچ کدام ازمتخصصین استان نتونستن عمل کنن ودرآخرباهزینه های سرسام آوربیمارستان خصوصی ..وزحمات بی دریغ پرفسور..درتهران عمل به خوبی انجام میشه وبعد به استان خودمون برای بقیه درمان که درهردو پرونده بستری اتفاقات بچگانه،بدون هیچ مهارتی...تخلفات وصدمات بیش ازحدی به بیمار میرسه،
حالا بنده ازعزیزانی که دراین کار (وکلای پزشکی،درمانی...)هرکدام مایلند پاسخ .ازموسسه وکلای وکیلوند کمال تقدیر وتشکر رادارم،وبهترین شکوائیه ودفاع ...رو ازبین موسسه وکیلوند...وبقیه موسساتی که یا شکوائیه دریافت نمودیم،یا درحال بررسی..‌هستن،
بجز هزینه تمامی زحماتی که بردوش موسسه وکیلوند داده ایم ،بااین موسسه قرارداد با موسسه ....،با مدیریت بنده بسته خواهد شد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بهتر است شما به طور هم زمان هم در دادسرای عمومی بیمارستان شهری که تخلف در آن صورت گرفته و هم در نظام پزشکی همان شهر جهت بررسی موضوع از جهت تخلفات انتظامی حرفه پزشکی و احیانا ارتکاب جرم و مطالبه دیه صدمات طرح دعوا نمایید