23 بهمن 1400

در مقابل قرار منع تعقیب دادسرا چه باید کرد؟

دسته بندی : کیفری | فرار از صحنه تصادم و خودداری از کمک به مصدوم
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده ساعت ده شب تصادف کردم وفرارکردضارب ومن هم عابرپیادبودم وچون حالم بدبودوخلوت پلیس سرصحنه حاضرنشدوکروکی وبرگه حادثه ردنکردبنده شکایت کردم وکانون کارشناسان دادگستری هیئت سه نفره تاییدکردن تصادف روهمچنین پزشک قانونی ولی شاهددیگه ای نداشتم الان متاسفانه امروزرای صادرشده ک بخاطرنبوددلایل کافی رای به منع تعقیب دادن وبرائت میخاستم ببینم چیکارباید کنم کمکم کنید لطفا

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ فرار ضارب از عوامل تشدید مجازات هست در این موارد،میبایست ادعای خود را بطریقی ب اثبات برسانید اگر دوربینی در محل تصادف هست تقاضای استعلام فیلم دوربین را بدهید و ادله دیگری اگر دارید ب همراه ادله قبلی و نظر هیئت کارشناسی و پزشکی قانونی امکان اعتراض ب قرار منع تعقیب دادسرا و ارجاع موضوع ب دادگاه کیفری وجود دارد پیشنهاد می‌شود حتما مستند ب ادله و قرائن ب قرار صادره ظرف مهلت مقرر اعتراض کنید موید باشید