25 بهمن 1400

مطالبه خسارت مازاد بر دیه

دسته بندی : کیفری | دیه
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تصادف کردم می خواستم بدونم هزینه مازادبردیه چیست نمی‌دونم چیزی ازش،مبلغ حدودی چقدرمیشه؟پاش پلاتین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام از جمله مصادیق خسارت مازاد بر دیه می توان به ضرر و زیان ناشی از آن، هزینه دارو و درمان و معالجات و خسارات از کار افتادگی اشاره کرد . خسارات مازاد بر دیه قابل مطالبه است البته توجه به دو نکته نیز لازم و ضروری است. اول آنکه اثبات میزان خسارات مازاد بر دیه باید اثبات شود، دوم آنکه دادگاه مکلف است در صورت اثبات میزان خسارات مازاد بر دیه ،بنابر تقاضای مدعی خصوصی حکم خسارات مازاد بر دیه را صادر کند، در مواردی هم که دادگاه عمومی کیفری در این خصوص حکمی صادر نکند خواهان می تواند برای مطالبه مازاد بر دیه با تسلیم دادخواست به دادگاه حقوقی مراجعه کند موید باشید