25 بهمن 1400

تهدید با چاقو جهت بیرون کردن متجاوز به حریم خانه

دسته بندی : کیفری | تهدید
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . اگر کسی که بدون هیچ اجازه وارد ملک ۱۴ طبقه بشود و صدا های ناخوش ایجاد کند و همه را بترساند و کسی با چاقو او را تهدید کند که از ملک برود بیرون جرمی دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام بستگی به شرایط و احوال و اوضاع دارد.در حالت کلی تهدید کردن جرم محسوب می شود و در صورت ورود شخصی بدون اجازه و ایجاد سر و صدا بهتر بود از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری و شخص را بیرون میکردید ولی چنانچه شخص متجاوز به حریم خانه نیز اقدام به تهدید نموده یا مسلح به سلاح سرد وگرم بوده باشدو از این طریق باعث رعب ووحشت گردد ، شاید بتوان تهدید صاحبخانه جهت بیرون کردن شخص متجاوز را به منظور حمایت را توجیه کرد. موید باشید