27 بهمن 1400

حمل کالای قاچاق و آزادی با وثیقه ملکی

دسته بندی : تعزیرات | قاچاق کالا و ارز
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.دو ماه پیش ماشینم و خودم با قید سند ملکی بعلت جاب جایی کالای قاچاق با توجه ب عدم آگاهی بنده از قاچاق بودن کالا ،بخاطر تغییر سند ب درخواست بنده تمامی حساب های بنده بدستور قاضی مسدود شده!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصولا حمل و کالای قاچاق مشنول مجازات جریمه نقدی، طبق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز می گردد که بسته به میزان کالای مکشوفه و ارزش ریالی آنها توسط شعبه تعزیرات حکومتی صادر می گردد که پس از صدور حکم قطعی؛ شما می توانید درخواست اعسار از پرداخت را بخواهید تا حکم به تقسیط و پرداخت اقساطی صادر شود و متعاقب آن، از حسابهای بانکی شما رفع مسدودی صورت گیرد.. مؤید باشید..