27 بهمن 1400

استفاده از نام دیگری در ثبت شرکت و طرح شکایت

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
سال ۹۲ دو نفر با کپی کارت ملی بنده دوتا شرکت ثبت کردن البته بدون اطلاع من ، من در سال ۹۸ به محض اطلاع از این موضوع شکایتی رو طرح کردم با موضوع کلاهبرداری و استفاده از اسناد مجعول قاضی دستور دادن کارشناس خط کارشناسی بکنه و نظرش به نفع من بود وبعد دو باره دادگاه دادگاه تشکیل شد و قاضی دستور تشخیص هویت اصوات دادن و کارشناس ثبتی که متاسفانه کارشناس ثبتی گفتن تو حیطه کاری من نیست ولی کارشناس اصوات تائید کردن صدای متهم است (البته داخل فایل صوتی کامل توضیح داده که چه جوری و کی و بدون اطلاع اینجانب این شرکت ها رو ثبت کردن ) الان دوباره پرونده دادسرا فرستاده دادگاه به نظر شما نظری قاضی چیه و من چه کارهایی باید انجام بدم در ضمن یکی از متهمین فراری حتی یک بار هم حضور پیدا نکرده حتی با وجود حکم جلب و یکی هم با قید وثیق ازاده ممنون میشم منم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه مدارک و مستتدات و نظریات کارشماسی در پرونده مطروحه، ارتکاب جرم توسط متهمین را اثبات نماید و حکایت از وقوع جرم و توجه اتهام به متهمین داشته باشد، دادگاه حکم بر محکومیت مرتکبین به مجازات قانونی صادر خواهد نمود.. مؤید باشید..