28 بهمن 1400

محاسبه دیه به دلیل قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به نقص عضو
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ازیک دکتر شکایت کردم واورامحکوم به پنج درصد قصور پزشکی وهشت درصدارش دولتی کردم حالا دیه بنده چقدر میشود واگر چنانچه مبلغ دیه کمتر از خرج کردی باشد که برای بهبودیم کرده باشم تکلیف بنده چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ۵درصد دیه کامل برابر با ۲۴۰۰۰۰۰۰تومان و۸ درصد ارش دولتی توسط دادگاه وقاضی توسط کارشناس مربوطه محاسبه می گردد .شما می توانید هزینه های پزشکی با فاکتور صادره بعنوان ضرر وزیان از طریق دادگاه حقوقی پیگیری کنید