28 بهمن 1400

معامله فضولی و اعلام رد آن بعد از گذشت سالها

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میخوام بپرسم که چجوری یک ارث پدر که سال ها پیش هست رو از شما راهنمایی بپرسم
پدر سال ها پیش به یک نفر یه خانه رو داده بود که گفته بود به اجاره بده و ماهانه پولش رو بفرست این شخص رفته بود اون خونه رو فروخته بود و ماهم که الان پدرم فوت‌ کرده میخواییم ارث اون خونه که هست رو بگیریم چه‌جوری بگیریم؟قباله به اسم پدرم هست اما اون صاحب خونه عوض کرده
این جریان ۲۳ سال پیش هست و ما میتونیم اون ارث رو بگیریم؟
🌹اگه راهنمایی کنید ممنون میشم🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، هر آنچکه از متوفی بر جای مانده است داخل در ارث است و باید طبق مقررات ارث تقسیم شود. شما به عنوان وراث و قائم مقام متوفی می توانید به جرم فروش و انتقال مال غیر، از فرد انتقال دهنده شکایت و پیگیر انتقال خانه و درصدد ابطال آن باشید. گذشت زمان سبب نخواهد شد که پیگیر ارث و میراث به جای مانده از متوفی باشید. البته اگر جرم فرد انتقال دهنده مشمول مرور زمان شود شما میتواتید تحت عنوان معامله فضولی، معامله را اجازه نداده و آن را باطل نمایید. موید باشید.