06 اسفند 1400

درخواست اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام بنده دردادگاه محکوم به پرداخت ۷۰ میلیون و تاخیر تادیه شدم واعسار زدم ولی شاکی لایحه داده که وام مسکن به نام بنده آیا اعسار بنده رد میشود

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام دادخواست اعسار شما باید از چنان قدرتی برخوردار باشد که طرف مقابل نتواند ایرادی به خواسته شما داشته باشد. به هر حال اگر دعوای اعسار شما در مرحله بدوی توسط لایحه ایشان رد شود باز قابلیت اعتراض را دارد. اصولاً با توجه به اخذ وام از طرف شما دلیلی بر رد اعسار شما نمی باشد.