06 اسفند 1400

اقامت کانادا و موارد دیگر

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق کار
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من قصد اقامت در کانادا را دارم ولی مسله ای که هست قرص خواب و افسردگی میخورم 6 سال کار پرستاری کردم 3 سال فروشنده بودم میخواستم بدونم با تاییده پزشکی میتونم کانادا برم یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بستگی به نوع اقامت شما در کانادا دارد که تحصیلی و یا کار و یا از طریق سرمایگذاری باشد و مراحلی خود کشور مقصد تایید نماید