06 اسفند 1400

اختلاف در مالکیت ملک واحد

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام پدرم یک زمین خالی داشت برادرم با کلاهبرداری سند گرفته خونه ساخته پدرم واسه منم قولنامه داده مغازه ساختم دوطبقه هست پروانه کسب هم گرفت شکایت کرده بود بروی من محکوم شد ایا من الان چطوری میتوانم اقدام به گرفتن سند کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بهترین راه اگر محکومیت ایشان قطعی باشد میتوانید درخواست ابطال سند مالکیت مطرح نمایید. پیشنهاد میکنم مشاوره ای در این زمینه داشته باشیم.